אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, מתכון ל, דגים, סלמון, סנדוויצים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לגרבלקס

החומרים:

1 פילה סלמון (1.5-1 ק"ג)

800 גרם סוכר

600 גרם מלח גס

1/2 כוס ברנדי/וויסקי

1/2חב' שמיר

חופן גרגירי כוסברה

2 כפות פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

מערבבים את החומרים היבשים. מפזרים על מגש 1/2 מהכמות, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה על התערובת. שופכים את הברנדי על הדג ואת יתרת התערובת, מפזרים את השמיר מעל התערובת, אוטמים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-18-24 שעות. שוטפים במעט מים, מורידים את העור ופורסים לפרוסות דקיקות. (נשמר עד 5 ימים בקירור).

אופציות לסנדוויץ':

חמאה, גרבלקס, עירית קצוצה, קצת לימון, עלי בייבי שטופים.

מיונז מתובל בלימון ושום, גרבלקס, צלפים.

גבינת שמנת מעורבבת עם שמיר קצוץ, גרבלקס, ביצה קשה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו