החומרים:
1 פילה סלמון (1.5-
1/2 כוס ברנדי/וויסקי
1/2חב' שמיר
חופן גרגירי כוסברה
2 כפות פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים היבשים. מפזרים על מגש 1/2 מהכמות, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה על התערובת. שופכים את הברנדי על הדג ואת יתרת התערובת, מפזרים את השמיר מעל התערובת, אוטמים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-18-24 שעות. שוטפים במעט מים, מורידים את העור ופורסים לפרוסות דקיקות. (נשמר עד 5 ימים בקירור).
אופציות לסנדוויץ':
חמאה, גרבלקס, עירית קצוצה, קצת לימון, עלי בייבי שטופים.
מיונז מתובל בלימון ושום, גרבלקס, צלפים.
גבינת שמנת מעורבבת עם שמיר קצוץ, גרבלקס, ביצה קשה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים