מתכון לארבעה סועדים-
מרכיבים:
קציצות-
2 בצלים בינוניים
2 ביצים קשות
2 ביצים רכות
שליש עד חצי כוס קמח מצה
מעט פלפל שחור טחון
רבע כפית מלח
2 כפות סוכר
ציר-
2 בצלים חתוכים לרצועות
3 גזרים שטופים וחתוכים לעיגולים
3 כפות סוכר
כפית מלח
רבע כפית פלפל לבן לפי הטעם
אופן הכנה:
טוחנים את הדג עם הביצים הקשות. מוסיפים לאחר טחינה טובה 2 ביצים, קמח מצה, סוכר, מלח, פלפל, בצלים (כשהם חתוכים דק) ומערבבים את הבלילה. לאחר שקיבלנו עיסה אחידה מכינים את הקציצות בגודל של
לאחר הבישול מנחים בצד להתקרר ומעבירים למקרר בכלי מכוסה למשך לילה.
בתיאבון!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים