מתכון לארבעה סועדים-
מרכיבים:
תנור עישון
נסורת עץ אלון
4 דגי פורל (זהו הדג העסיסי ביותר למתכון, מכיוון שבין העור לבשר קיימת כמות שומן הכי גדולה שיש בדגים)
שמן זית
שום קצוץ דק או כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח ים
לימון
אופן הכנה:
מחממים את תנור העישון מראש לחום של 250 מעלות ומוסיפים נסורת מעצים ריחניים.
מושכים את הדגים בשמן זית, שום ופלפל שחור ומלח ים.
מכניסים לתנור למשך 20-15 ד' בלבד והמנה מוכנה.
מגישים עם חצאי לימון טרי בצד.
* ניתן להכניס את הדג כשהוא פתוח או סגור (לפי החלטת הסועד)
למי שאין תנור עישון יכול לאלתר עם חבית ברזל ולהכניס לתוכה גחלים בוערים, נסורת וכל כמה ד' לטפטף שמן או מים מעל ליצירת העשן.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים