מרכיבים:
פילה לוקוס
קמח
מלח ופלפל
קוסקוס:
100 מ"ל ציר ירקות
1 בצל שאלוט קצוץ
2 עלי מנגולד חלוטים
מלח ופלפל
לרוטב-
3 פלפלים אדומים
2 שיני שום
1 כפית חומץ בלסמי
125 מ"ל שמנת מתוקה 15% שומן
אופן הכנה:
לקוסקוס:
- מרתיחים את ציר הירקות ושופכים מעל הקוסקוס. מכסים בנייר כסף למשך 20 דק'.
- מאדים את הבצל מוסיפים את התמרים, מתבלים ומערבבים עם הקוסקוס.
- ברינג מסדרים את עלי המנגולד וממלאים עם הקוסקוס, סוגרים, הופכים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דק'.
לרוטב:
- קולים את הפלפלים בתנור. עם שמן זית ומלח ופלפל.
- קולפים את הפלפלים.
- בסיר קטן מטגנים את השום בקצת שמן זית. מוסיפים את הפלפלים ואת החומץ הבלסמי.
- מוסיפים שמנת מתוקה, טוחנים את התערובת, ומבשלים על אש קטנה עד להסמכה.
להגשה:
1.מקמחים את הדג ומתבלים ומטגנים על מחבת חמה על העור ואח"כ הופכים. משלימים צלייה בתנור.
2. מניחים על המנגולד את הדג ואת הרוטב מסביב.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים