ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, פילה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

פילה לוקוס על מנגולד ממולא בקוסקוס תמרים ברוטב קרם פלפלים קלויים

מרכיבים:

פילה לוקוס

קמח

מלח ופלפל

קוסקוס:

100 גר' קוסקוס יבש

100 מ"ל ציר ירקות

1 בצל שאלוט קצוץ

50 גר' תמרים יבשים

2 עלי מנגולד חלוטים

מלח ופלפל

לרוטב-

3 פלפלים אדומים

2 שיני שום

1 כפית חומץ בלסמי

125 מ"ל שמנת מתוקה 15% שומן

 

אופן הכנה:

לקוסקוס:

  1. מרתיחים את ציר הירקות ושופכים מעל הקוסקוס. מכסים בנייר כסף למשך 20 דק'.
  2. מאדים את הבצל מוסיפים את התמרים, מתבלים ומערבבים עם הקוסקוס.
  3. ברינג מסדרים את עלי המנגולד וממלאים עם הקוסקוס, סוגרים, הופכים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דק'.

לרוטב:

  1. קולים את הפלפלים בתנור. עם שמן זית ומלח ופלפל.
  2. קולפים את הפלפלים.
  3. בסיר קטן מטגנים את השום בקצת שמן זית. מוסיפים את הפלפלים ואת החומץ הבלסמי.
  4. מוסיפים שמנת מתוקה, טוחנים את התערובת, ומבשלים על אש קטנה עד להסמכה.

להגשה:

      1.מקמחים את הדג ומתבלים ומטגנים על מחבת חמה על העור ואח"כ הופכים. משלימים צלייה בתנור.

      2. מניחים על המנגולד את הדג  ואת הרוטב מסביב.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/10/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו