מרכיבים:
בשר:
1/2 ק"ג כתף בקר חתוך לקוביות
קמח
מלח ופלפל
שמן זית
תבשיל:
1 בצל, קצוץ
2 גזרים פרוסים
1/2 כוס שורש סלרי
1 בקבוק יין אדום
4 ענפי טימין טרי
1/2 ליטר ציר בקר
אורז:
2 כוסות אורז מלא
1 כוס פטריות שיטאקי יבשות מושרות במים חמים ופרוסות
4 כוסות מים רותחים
1 בצל קטן
מלח ופלפל
אופן הכנה:
לתבשיל:
- בסיר כבד סוגרים את הבשר ומניחים בצד.
- באותו הסיר מאדים את הבצל, הגזר והסלרי עד ריכוך.
- מוסיפים את הבשר, את היין ואת ציר הבקר. מוסיפים את הטימין ואת הפירות היבשים.
- מבשלים על אש קטנה לאחר רתיחה למשך כ- 3 שעות
לאורז:
1. בסיר מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את המים והפטריות ומבשלים כ-40 דק' על אש נמוכה בסיר מכוסה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים