ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

חזה עוף ממולא בפטריות, עגבניות שרי וזיתים בתוספת דלורית אפויה עם לימון מקורמל.

מרכיבים:

1 חזה  עוף

1 בצל קצוץ

2 שיני שום קצוצות

4 פטריות פורטובלו פרוסות

6 פטריות שמפיניון פרוסות

1 כוס עגבניות שרי חצויות
1 כפית טימין טרי

1/4 כוס זיתי קלמנטה מגולענים וקצוצים

פירורי לחם

קמח

ביצה

דלורית:

1 דלורית

1 לימון פרוס דק

מלח ופלפל שחור

שמן זית

¼ כוס מים

 

אופן הכנה:

  1. בעזרת סכין חדה יוצרים כיס לאורך חזה העוף.
  2. במחבת מטגנים את הבצל ואת השום עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות, העגבניות והזיתים ל- 5 דקות נוספות ומקררים.
  3. מכניסים לתוך הכיס את התערובת וסוגרים עם קיסמים.
  4. עוטפים את חזה העוף (כמו שניצל) עם קמח, ביצה ופירורי לחם.
  5. מכניסים את העוף על מגש מכוסה נייר אפיה לתנור שחומם מראש לחום של 180 למשך כ-40 דק'.

דלורית:

1. פורסים את הדלורית ומסדרים על נייר אפיה מושחים בשמן זית ומסדרים מעל פרוסות דקות של לימון. מתבלים ואופים בתנור.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/10/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו