מרכיבים:
1 חזה עוף
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
4 פטריות פורטובלו פרוסות
6 פטריות שמפיניון פרוסות
1 כוס עגבניות שרי חצויות
1 כפית טימין טרי
1/4 כוס זיתי קלמנטה מגולענים וקצוצים
פירורי לחם
קמח
ביצה
דלורית:
1 דלורית
1 לימון פרוס דק
מלח ופלפל שחור
שמן זית
¼ כוס מים
אופן הכנה:
- בעזרת סכין חדה יוצרים כיס לאורך חזה העוף.
- במחבת מטגנים את הבצל ואת השום עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות, העגבניות והזיתים ל- 5 דקות נוספות ומקררים.
- מכניסים לתוך הכיס את התערובת וסוגרים עם קיסמים.
- עוטפים את חזה העוף (כמו שניצל) עם קמח, ביצה ופירורי לחם.
- מכניסים את העוף על מגש מכוסה נייר אפיה לתנור שחומם מראש לחום של 180 למשך כ-40 דק'.
דלורית:
1. פורסים את הדלורית ומסדרים על נייר אפיה מושחים בשמן זית ומסדרים מעל פרוסות דקות של לימון. מתבלים ואופים בתנור.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים