מרכיבים:
1 קרואסון חמאה
5 חלמונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
250 מ"ל חלב
אופן הכנה:
- בסיר כפול (בין מארי) ממיסים את השוקולד עם קורט מלח.
- מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שנמס.
- במקביל, מרתיחים את השמנת ואת החלב.
- מבצעים השוואת טמפרטורות עם החלמונים.
- מערבבים עם השוקולד.
- ברינג גבוה מסדרים קוביות קרואסון ויוצקים עליו את התערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-15 דק'.
ניתן להגיש לצד כדור גלידת וניל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים