ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, קינוחים, מתוקים, שוקולד • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

פודינג קרואסון שוקולד

 

מרכיבים:

1 קרואסון חמאה

100 גר' שוקולד מריר

5 חלמונים

250 מ"ל שמנת מתוקה

250 מ"ל חלב

200 גר' סוכר

 

אופן הכנה:

  1. בסיר כפול (בין מארי) ממיסים את השוקולד עם קורט מלח.
  2. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שנמס.
  3. במקביל, מרתיחים את השמנת ואת החלב.
  4. מבצעים השוואת טמפרטורות  עם החלמונים.
  5. מערבבים עם השוקולד.
  6. ברינג גבוה מסדרים קוביות קרואסון ויוצקים עליו את התערובת.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-15 דק'. 

ניתן להגיש לצד כדור גלידת וניל.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/10/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו