מתכון ל- 16-20 סועדים-
מרכיבים:
5 קופסאות של שמנת מתוקה להקצפה
8 חלמונים
8 דפי ג'לטין
כוס סוכר
מעט רום
מעט תמצית וניל
אופן הכנה:
מכינים את הג'לטין עם כוס מים בסיר על אש נמוכה, בוחשים במקביל עד שכל הגושים נמסים. מקציפים את השמנת עד לקבלת מקרם חלק ויציב. מוסיפים את כל רכיבים לשמנת כולל הג'לטין(לא לפני שהוא התקרר). מעבירים לתבנית 28*24 ומכניסים למקרר ליממה(עד לקרישת הבווריה).
לאחר התקשות חותכים לגודל מנה רצויה ומקשטים מעל עם אגוזים\שקדים וסירופ שוקולד.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים