מתכון לסועד אחד
חומרים:
2 כפות פולנטה אינסטנט
3/4 כוס תחליף חלב אם או מים (אפשר להוסיף למים מיץ תפוזים או תפוחים טבעי ולקראת גיל שנה אפשר להחליף בחלב פרה)
קורט קינמון
אופן ההכנה:
מרתיחים את תחליף החלב או את המים בסיר קטן, בזהירות שלא יגלוש.
מוסיפים את הפולנטה תוך ערבוב בלתי פוסק.
מוסיפים את התמר או את הסוכר והקינמון וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת רכה, קטיפתית ואחידה (כ-4 דקות)
כדאי להכין את הפולנטה ממש בסמוך לארוחה כי היא מתקשה מהר.
שימו לב - לא ניתן להקפיא את הדייסה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים