מרכיבים:
חבילת לי'צי // קופסת שימורי ליצ'י
50 גרם קמח
כפית אבקת אפיה
כפית קורנפלור
ביצה
מעט מים
אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים מלבד הליצ'י לבלילה סמיכה ולא אחידה.
- מסננים את הליצ'י מהנוזלים.
- טובלים ליצ'י בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקשה קצת. מוציאים וטובלים שוב בבלילה.
- מחזירים לשמן הרותח ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
- מניחים על צלחת ומפזרים מעל אבקת סוכר.
- מגישים מיד לצד ג'ינג'ר כבוש ומסוכר.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים