, מתכונים שילדים אוהבים לאכול, מתכון של אמא, אוכל ביתי, מתכוני ממולאים, מתכון בשרי, אוכל לצהריים, חתכו את הפלפלים לא עד הסוף, בצורה שתאפשר לכם לפתוח אותם קצת, להוציא את הגרעינים, ועדיין לא לאבד את צורתו השלמה של הפלפל. • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפלפלים ממולאים

מרכיבים:

12 פלפלים

9 כפות רסק עגבניות

קילו אורז לבן

פלפלים אדומים או/ו ירוקים

חבילה של שמיר

2 כפיות מלח

כף פפריקה אדומה מתוקה

2 כפיות סוכר

מעט מאוד שמן

½ קילו בשר טחון

½1 ליטר מים

אופן ההכנה:

בישול האורז:

טגנו את האורז עם השמן במשך דקה כשהסיר מכוסה.

הוסיפו ½ ליטר מים והביאו לרתיחה.

לאחר הרתיחה העבירו לאש קטנה ובשלו במשך 20 דקות.

כבו את האש והניחו לאורז להתקרר.

הכנת הבלילה:

לאחר שהאורז מתקרר הוסיפו לאורז את הבשר (יש לפורר את הבשר לתוך האורז).

קצצו את השמיר דק דק וערבבו עם האורז, הוסיפו 3 כפות רסק עגבניות ולערבב שוב.

הוסיפו לתוך הסיר 6 כפות רסק עגבניות, כף אחת פפריקה, מלח, סוכר וליטר מים. ערבבו טוב והביאו לרתיחה.

הכנת הפלפלים:

חתכו את הפלפלים לא עד הסוף, בצורה שתאפשר לכם לפתוח אותם קצת, להוציא את הגרעינים, ועדיין לא לאבד את צורתו השלמה של הפלפל.

הוסיפו את הבלילה לתוך הפלפלים.

שימו את הפלפלים בתבנית עמוקה ושפכו עליהם את הרוטב שנשאר.

הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך חצי שעה בחום של 180 מעלות.

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו