מתכון לסופגניית בנייאה - לגדול • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסופגניות בנייאה. וניל ופירות יער, בסגנון דרום צרפת

מרכיבים:

1 כוס חלב

60 גרם חמאה

1/4 כוס סוכר לבן

1 כפית סוכר וניל

1 כוס קמח

1 כף קורנפלור

3 ביצים

1/2 כוס פירות יער (אוכמניות/פטל/דומדומניות ועוד) טריים

שמן סויה/קנולה לטיגון

אבקת סוכר (לקישוט)

 

אופן הכנה:

1-       את החלב, סוכר וניל והחמאה יש לשים בקלחת ולהביא לרתיחה.

2-       לנפות את הקורנפלור לתוך הקמח ולערבב אותם ביסודיות. בבת יש ליצוק את הקמח לנוזל רותח ולערבב עד לקבלת רביכה סמיכה ואחידה.

3-       מוסיפים את פירות היער ומקפלים בזהירות. מוסיפים את הביצים (אחת בכל פעם ומערבבים) מקררים לפחות 4 שעות.

4-       לחמם שמן בסיר לחום של 160 מעלות. בעזרת 2 כפות ניתן לעצב כדורי בצק ולהכניסם לשמן. לטגן עד שמזהיב מכל הצדדים (בערך 5 דקות).

5-       להגשה: לבזוק אבקת סוכר- ניתן להגיש עם רוטב שוקולד חם או קונפיטורת פירות תוצרת בית.

 

 

בתיאבון !!!

הכתבה נוצרה בתאריך : 20/12/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו