ילדים, לגדול, משפחה, מתכונים, מרקים, דגים, מתכון ל • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק דגים יפני עם ירקות, טופו ואטריות אורז

מתכון לשמונה סועדים-

 

מרכיבים:

1/2 ליטר ציר דגים

(להכנת ציר דגים: עצמות וראשי דג + ירקות שורש בבישול איטי עד צמצום הנוזלים לחצי וסינון)

ו כף סוכר

100 גרם מחית מיסו

100 סמ"ק מירין

100 סמ"ק סאקה

100 סמ"ק סויה

פטריות שיטאקי חתוכות ומושרות במים + הנוזל שהושרו בהם

1/4 כרוב חתוך לרצועות

3 פלפלים חתוכים לרצועות

200 גרם טופו חתוך לקוביות

חופן בצל ירוק חתוך

1/4 צרור כוסברה קצוץ דק

10 יח' שעועית ירוקה חתוכה

 

אופן הכנה:

חולטים את אטריות האורז במים רותחים עד לריכוך.

מוציאים ומנחים בצד.

בסיר מרתיחים את ציר הדגים בתוספת המיסו, מירין, סוכר, סאקה, וסויה.

מוסיפים את הטופו ומבשלים למשך 2 דקות.

מוסיפים את הפלפלים, השעועית הירוקה והכרוב לשתי דקות.

מוסיפים את הפטריות לדקה נוספת.

 

בקערת הגשה אישית:

מניחים קצת אטריות.

מעליהם: נבטים ורצועות דג נא.

יוצקים בנדיבות ציר מרק, טופו וירקות מעל

ומקשטים בכוסברה, בצל ירק קצוץ, ורצועות בטטה מטוגנות
הכתבה נוצרה בתאריך : 20/12/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו