מתכון לשמונה סועדים-
מרכיבים:
1/2 ליטר ציר דגים
(להכנת ציר דגים: עצמות וראשי דג + ירקות שורש בבישול איטי עד צמצום הנוזלים לחצי וסינון)
ו כף סוכר
100 סמ"ק מירין
100 סמ"ק סאקה
100 סמ"ק סויה
פטריות שיטאקי חתוכות ומושרות במים + הנוזל שהושרו בהם
1/4 כרוב חתוך לרצועות
3 פלפלים חתוכים לרצועות
200 גרם טופו חתוך לקוביות
חופן בצל ירוק חתוך
1/4 צרור כוסברה קצוץ דק
10 יח' שעועית ירוקה חתוכה
אופן הכנה:
חולטים את אטריות האורז במים רותחים עד לריכוך.
מוציאים ומנחים בצד.
בסיר מרתיחים את ציר הדגים בתוספת המיסו, מירין, סוכר, סאקה, וסויה.
מוסיפים את הטופו ומבשלים למשך 2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, השעועית הירוקה והכרוב לשתי דקות.
מוסיפים את הפטריות לדקה נוספת.
בקערת הגשה אישית:
מניחים קצת אטריות.
מעליהם: נבטים ורצועות דג נא.
יוצקים בנדיבות ציר מרק, טופו וירקות מעל
ומקשטים בכוסברה, בצל ירק קצוץ, ורצועות בטטה מטוגנות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים