מתכון לשלושה סועדים-
מרכיבים:
6 יחידות פילה מוסר
5 זוקיני (ירוק וצהוב) פרוסים לרצועות דקות (כאטריות)
בצל לבן גדול קצוץ
2 שיני שום קצוץ
4 עגבניות טריות בינוניות
מעט יין לבן
שמן זית
מלח ופלפל
רוטב טריאקי
להכנת הרוטב:
1 כוס סויה
1 כוס סאקה
1 כוס סוכר
1/2 כוס מירון
מבשלים בסיר
אופן הכנת המנה:
ממליחים ומפלפלים את הפילטים.
צורבים את הפילטים על מחבת לוהט ומעבירים לתנור בחום של 250 מעלות לכ- 4 דקות.
במחבת נפרד מאדים את הבצל עד שקיפות ומוסיפים את השום עד שהוא מקבל גוון זהוב.
מוסיפים את רצועות הזוקיני ומקפיצים לכ-2 דקות. סמוך לסיום ההקפצה מוסיפים מעט יין לבן.
את העגבניות חוצים לרבעים ומנקים את הגרעינים. צולים את רבעי העגבנייה במחבת עם מעט שמן זית, מפלפלים וממליחים לפי הטעם.
בהגשה- מסדרים במרכז הצלחת את אטריות הזוקיני, מסביב להן מסדרים את רבעי העגבניות, מניחים על האטריות שני יחידות פילה המוסר לסועד, יוצקים מעט רוטב טריאקי ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים