רכיבים:
נתח של 200 גר' טונה אדומה טרייה
50 גר' פלפל שחור גרוס
100 גר' אטריות אורז
4 פטריות שיטאקי
מרכיבים למרינאדה:
50 סמ"ק מירין
50 סמ"ק סויה
50 סמ"ק סאקה
50 סמ"ק מי סוכר
מערבבים את המרכיבים בקערה.
אופן הכנה:
משרים את נתח הטונה במרינאדה למשך שעתיים.
משרים את פטריות השיטאקי במים חמימים למשך חצי שעה . לאחר מכן מסננים, ופורסים אותן לרצועות.
את אטריות האורז מבשלים במים עד לכדי ריכוך. מסננים ומערבבים אותן יחד עם פטריות השיטאקי.
מגלגלים את נתח הטונה על פלפל שחור גרוס וצורבים אותו במחבת לוהט עם מעט שמן במשך כחצי דקה על כל צד.
חותכים את הטונה לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ ומסדרים בצלחת על גבי אטריות האורז והפטריות. מומלץ לצמצם בסיר את המרינאדה ולצקת מעט מעל המנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים