מרכיבים:
2 חבילות עלי רוקט
1 שורש גי'נג'ר קטן חתוך לרצועות דקיקות
1 צ'ילי חריף חתוך לרצועות דקיקות
4 גבעולי כוסברה
2 פילטים של בס ים חתוך לרצועות דקות
בלילת טמפורה:
מרכיבים:
1 חלמון
3 כוסות מי קרח
3/4 כוס קמח שקורר חצי שעה במקרר
קורט מלח
5 גרם אבקת אפייה
אופן הכנה:
מערבבים את החלמון בתוך קערה. מוסיפים את מי הקרח ומערבבים עד להתמזגות הנוזלים. מוסיפים את המלח, אבקת אפייה והקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה לא אחידה ומעט גבשושית.
חשוב מאוד לקרר את התערובת כ- שעתיים לפני שימוש.
לרוטב הסלט:
מיץ מלימון אחד, כף סוכר, מלח על פי הטעם. מערבבים עד להמסת הסוכר.
אופן הכנת הסלט:
בקערת סלט מערבבים יחד את הרוקט, הג'ינג'ר, הצ'ילי והכוסברה.
מצפים את רצועות הבס בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
מוסיפים את הדגים לסלט.
יוצקים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים