מתכון לארבעה סועדים-
מרכיבים:
1 ליטר ציר דגים ( מבשלים בסיר עם מים על אש קטנה למשך כשעה -ראש לוקוס, 200 גרם פילה מוסר, דג בורי, וירקות שורש. מסננים את הנוזלים ושומרים אותם בצד).
200 גרם נתחי דג ים מטוגנים בטמפורה
100 סמ"ק סויה
250 גרם מחית מיסו
1 שורש ג'ינג'ר קטן חתוך דק
1 חופן כוסברה קצוצה
250 גר' סוכר
100 סמ"ק סאקה
חבילת אטריות אורז מבושלות
5 פטריות שיטאקי חתוכות דק
חופן עלי כרוב לבן חתוכים דק
גזר חתוך לרצועות דקות
בצל לבן פרוס
שני עלי מנגולד
חופן נבטים
אופן ההכנה:
מביאים את ציר הדגים לרתיחה.
מוסיפים את כל הרכיבים למעט הנבטים ומבשלים על אש נמוכה לכחצי שעה.
מתבלים במלח ופלפל.
בהגשה – יוצקים לקערית מתכולת המרק ומוסיפים אטריות אורז.
מוסיפים את הנבטים וכמה נתחי דג בטמפורה.
בתיאבון!!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים