מתכון ל- 10 יחידות-
מרכיבים:
מילוי-
2 כוסות של מחית לא אחידה של תפו"א
חצי כוס של אפונה ירוקה מבושלת
חצי כפית שטוחה של פלפל שחור טחון
כפית שטוחה אבקת צ'ילי
חופן כוסברה קצוצה
כפית אבקת חילבה
כפית אבקת אניס
חצי כפית שטוחה כורכום
חופן ג'ינג'ר מגורד
פלפל צ'ילי חתוך קטן
20 יחידות קשיו
שמן
בצק-
1/3 כוס שמן
כוס של קמח עדשים מנופה
כפית וחצי אבקת אפייה
רבע כפית מלח
כוס מים קרים
אופן הכנה:
למילוי- במחבת עם מעט שמן מוסיפים את הצ'ילי הירוק ומטגנים עד השחמה. מוסיפים את האפונה הירוקה, הג'ינג'ר הכוסברה הקצוצה, החילבה, הפלפל השחור, האניס, הכורכום ומעט מלח, ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים את מחית תפו"א האדמה, מערבבים יחד ומטגנים למשך 5-6 דקות נוספות.
מוסיפים את הקשיו, מנמיכים את האש ומבשלים לרבע שעה נוספת. מכבים את האש ומנחים בצד להצטנן.
לבצק- בקערה מניחים את הקמח, קורט מלח, אבקת אפייה והשמן.
מוסיפים מעט מים קרים ולשים עד לקבלת עיסה אחידה וחלקה. נותנים לבצק לנוח למשך חצי שעה כאשר הוא עטוף במגבת לחה. לאחר מחצית השעה לשים שוב ומרדדים על משטח מקומח.
בעזרת כוס יוצרים מהבצק עיגולים קטנים בקוטר של
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים