באדיבות מסעדת אינדירה
מרכיבים:
200 ג' גבינת פניר (גבינת עזים הודית קשה) חתוכה לקוביות גדולות
כפית כמון
מעט זנגוויל
כוס קמח עדשים
קמצוץ אבקת סודה
שמן לטיגון עמוק
מים
כפית וחצי מלח
אופן הכנה:
מפזרים על קוביות הפניר את הכמון, חצי כפית מלח והזנגוויל ומניחים בצד למשך 20 דקות.
מערבבים את קמח העדשים בקערה עם הסודה ויתרת המלח.
מוסיפים בהדרגה מים תוך ערבוב עד קבלת בלילה סמיכה.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב.
טובלים את גבינת הפניר בתערובת ומטגנים בשמן עד להזהבה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים