ילדים, לגדול, משפחה, מתכונים, מתכון ל, מרקים, מח עצם • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק עצם חורפי

מתכון לארבעה סועדים-

 

מרכיבים:

3 בצלים קלופים וקצוצים דק

3 שיני שום קצוץ דק

5 גזרים שטופים, קלופים וחתוכים לחצאי ירח דק

50  גרם שורש סלרי

50  גרם קוביות שורש פטרוזיליה

חצי ראש סלרי חתוך לקוביות

2 תפוחי אדמה קלופים, שטופים וחתוכים לקוביות

200  גרם שעועית לבנה שהושרתה למשך לילה

50  גרם גריסים מושרים

30  גרם פטריות פורציני מושרות במים חמים וחתוכות לז'וליאנים

צרור פטרוזיליה קצוצה

עלי שורש סלרי

4 יחידות עצם בקר חלוטות במים רותחים

שמן זית

2 ליטר מים

1/2 ליטר ציר עצמות בקר

מלח

אופן הכנה:

מטגנים את הירקות לפי הסדר הכתוב. מוסיפים מים, ציר עצמות, עצמות הבקר ואת הפטריות. מוסיפים את השעועית והגריסים ומבשלים על אש נמוכה למשך שלוש שעות לפחות. ממליחים ומשלימים טעם. בסוף הבישול מוסיפים את כל הירוקים. מגישים כל מנה עם יחידת מח עצם עם כפית קטנה לאכילת התכולה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 20/12/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו