מתכון לארבעה סועדים-
מרכיבים:
3 בצלים קלופים וקצוצים דק
3 שיני שום קצוץ דק
5 גזרים שטופים, קלופים וחתוכים לחצאי ירח דק
50 גרם שורש סלרי
50 גרם קוביות שורש פטרוזיליה
חצי ראש סלרי חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה קלופים, שטופים וחתוכים לקוביות
200 גרם שעועית לבנה שהושרתה למשך לילה
50 גרם גריסים מושרים
30 גרם פטריות פורציני מושרות במים חמים וחתוכות לז'וליאנים
צרור פטרוזיליה קצוצה
עלי שורש סלרי
4 יחידות עצם בקר חלוטות במים רותחים
שמן זית
1/2 ליטר ציר עצמות בקר
מלח
אופן הכנה:
מטגנים את הירקות לפי הסדר הכתוב. מוסיפים מים, ציר עצמות, עצמות הבקר ואת הפטריות. מוסיפים את השעועית והגריסים ומבשלים על אש נמוכה למשך שלוש שעות לפחות. ממליחים ומשלימים טעם. בסוף הבישול מוסיפים את כל הירוקים. מגישים כל מנה עם יחידת מח עצם עם כפית קטנה לאכילת התכולה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים