מתכון לארבעה סועדים-
מרכיבים:
אחד ק"ג בצל לבן פרוס
שליש כוס יין לבן יבש
חצי ליטר ציר עוף
מלח
אופן הכנה:
מטגנים את בצל בחמאה על אש בינונית עד להוצאת הנוזל מן הבצל תוך כדי ערבוב מתמיד. מעלים את האש לאש גבוהה וממשיכים לטגן תוך ערבוב מתמיד עד לקרמליזציה של הבצל. מוסיפים את הקמח, ובחושים עד השחמה קלה. מוסיפים את היין הלבן ומערבבים עד שהקמח נמס לגמרי בנוזל. מאדים את היין במשך כ- 5 ד' להוצאת החמיצות. מוסיפים את שאר הנוזלים, והמוסקט, מרתיחים ומבשלים 20 ד' על אש בינונית. לסיום ממליחים ומשלימים תיבול לפי הטעם. מגישים עם מוצרלה מגוררת להקרמה וטוסטונים פריכים בצד. בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים