מתכון לארבעה סועדים-
מרכיבים:
8 שוקי עוף בלי עור (שנמשחו והושרו במיץ מלימון אחד וכף מלח למשך חצי שעה ולאחר מכן נשטפו היטב במים)
4 ביצים קשות קלופות (שהוכנו מבעוד מועד)
כפית שטוחה של מלח
כף שטוחה הל טחון
כוס שמן
אופן הכנה:
בסיר על אש בינונית וללא שמן מבשלים את הבצל עד שהוא מתחיל להזיע. מוסיפים שמן ומטגנים למשך 15 ד'. מוסיפים את הברברה ומבשלים למשך רבע נוספת. מתקבל רוטב אדום פיקנטי.
מוסיפים את העוף ומבשלים על אש בינונית עם מכסה סגור למשך עשר דקות. מדי פעם פותחים את המכסה ובוחשים. אחרי עשר דקות מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ומבשלים ל 10 דקות נוספות. בסוף מוסיפים את שאר התבלינים והביצים מביאים לרתיחה ומורידים את האש למשך 15 דקות נוספות.
בודקים תיבול ומתקנים לפי הצורך. מגישים חם על אינג'ירה.
בתיאבון!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים