באדיבות נעמי ברנשטיין, סוויטי, עיצוב עוגות
מרכיבים:
4 ביצים בטמפ' החדר
חבילת מרגרינה לבישול ואפייה
3/4 כוס חלב
11/2 כוס סוכר
5 כפיות אבקת קקאו שטוחות
1 כוס קמח תופח
2 שקיות סוכר וניל
קוקוס/ סוכריות צבעוניות
קרם עוגה צבעוני
תמונה אכילה (ניתן להשיג דרך האתר של סוויטי- הקישור לאתר בסוף המתכון).
כלים: סיר בינוני
קערית קטנה
מיקסר
תבנית 24
אופן ההכנה:
בסיר מכניסים את הקקאו, הסוכר והחלב ומבשלים על אש נמוכה.
מוסיפים את המרגרינה, מכבים את האש ומערבבים היטב עד שהיא נמסה לגמרי. מקררים.
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים. את החלמונים מניחים בקערת מיקסר.
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה כדקה. ממשיכים להקציף ובהדרגה מוסיפים את סוכר הווניל ו- 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב (לא נוזל בהפיכת הקערה).
את החלמונים מערבבים בקערית נפרדת. לאחר שתערובת השוקולד התקררה מוסיפים לה את החלמונים ומערבבים היטב. לאחר מכן מעבירים לקערית נפרדת 10 כפות מהתערובת.
מוסיפים לתערובת את הקמח ומערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים בתנועות קיפול את הקציפה וממשיכים לערבב.
מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בעזרת מרגרינה.
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה ומכניסים לתנור למשך 30 דקות. מוצאים מהתנור ויוצקים מעל את השוקולד ששמרנו בצד. מקשטים בקוקוס/ סוכריות צבעוניות או תמונה אכילה. ניתן בשוליים להזליף קרם צבעוני
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים