לשישה סועדים
באדיבות יוני דניאל שף פסטה מיאה
מרכיבים:
חצי ק' בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
50 ג' חמאה
ליטר שמנת מתוקה 32%
חצי אגוז מוסקט
כפית מלח
כפית פלפל לבן
100 ג' פרמז'ן מגורד
אופן הכנה:
מטגנים חצי מכמות הבטטה עם החמאה. לאחר ריכוך הבטטה מוסיפים את החצי השני, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. יוצקים את השמנת לתערובת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לחצי שעה עד 40 ד'. לאחר שהורדנו מהאש את הרוטב מוסיפים מ
פסטה מיאה- יהודה הלוי 52, תל אביב. 7 ימים, 12:00 – 24:00, 03-5669967
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים