אוכל ילדים, ילדים מבשלים, מתכון, לגדול, פסטה תוצרת בית, פסטה טרייה, פסטה מיאה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לרוטב פסטה שמנת ובטטה

לשישה סועדים

באדיבות יוני דניאל שף פסטה מיאה

מרכיבים:

חצי ק' בטטה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות

50 ג' חמאה

ליטר שמנת מתוקה 32%

חצי אגוז מוסקט

כפית מלח

כפית פלפל לבן

100 ג' פרמז'ן מגורד

 

אופן הכנה:

מטגנים חצי מכמות הבטטה עם החמאה. לאחר ריכוך הבטטה מוסיפים את החצי השני, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. יוצקים את השמנת לתערובת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לחצי שעה עד 40 ד'. לאחר שהורדנו מהאש את הרוטב מוסיפים מעל את פרמז'ן. 

פסטה מיאה- יהודה הלוי 52, תל אביב. 7 ימים, 12:00 – 24:00, 03-5669967

הכתבה נוצרה בתאריך : 15/01/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו