אוכל ילדים, ילדים מבשלים, מתכון, לגדול, פסטה תוצרת בית, פסטה טרייה, פסטה מיאה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לרוטב פסטה ארטישוק ירושלמי

מרכיבים:

200 ג' חמאה

50 ג' שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות

30 ג' שום כתוש

600 ג' ארטישוק נקי וחתוך לקוביות

2 ליטר שמנת מתוקה 32%

צרור טימין חתוך דק

200 ג' פרמז'ן מגורד

 

אופן הכנה:

מטגנים את החמאה ומוסיפים את הארטישוק והשורש עד להשחמה וריכוך. מוסיפים שום, טימין, שמנת ומלח, פלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לעוד חצי שעה. בסוף הבישול מוסיפים את הפרמז'ן והרוטב מוכן.

 

פסטה מיאה- יהודה הלוי 52, תל אביב. 7 ימים, 12:00 – 24:00, 03-5669967

הכתבה נוצרה בתאריך : 15/01/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו