מרכיבים:
200 ג' חמאה
50 ג' שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
30 ג' שום כתוש
600 ג' ארטישוק נקי וחתוך לקוביות
צרור טימין חתוך דק
200 ג' פרמז'ן מגורד
אופן הכנה:
מטגנים את החמאה ומוסיפים את הארטישוק והשורש עד להשחמה וריכוך. מוסיפים שום, טימין, שמנת ומלח, פלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לעוד חצי שעה. בסוף הבישול מוסיפים את הפרמז'ן והרוטב מוכן.
פסטה מיאה- יהודה הלוי 52, תל אביב. 7 ימים, 12:00 – 24:00, 03-5669967
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים