חגיגות של טעמים ופירות יבשים מכל רחבי העולם, ומבחר סדנאות בישול וטעימות. קבלו את: רמבוטן, וג'ק פרוט שמככבים בהפנינג אקזוטי של פירות יבשים מכל רחבי העולם. מבחר של סדנאות וטעימות לחג

לרגל ט"ו בשבט יוצאת רשת המתחמים הקולינאריים "לגעת באוכל" בראשון לציון וברעננה בהפנינג ט"ו בשבט ענקי, שמביא לנו עשרות זנים ומינים של פירות יבשים מהארץ ומכל רחבי הגלובוס שנותנים לנו הזדמנות להתנסות בטעמים אקזוטיים ומיוחדים. כדי להעשיר את החגיגה מתכננים ב"לגעת באוכל" שפע של סדנאות והדגמות, שיתנו גם לכם אפשרות ליהנות מפירות החג וללמוד מה אפשר עוד לבשל ולחדש עם מבחר הפירות היבשים שבמקום. במקום יתקיימו טעימות וסדנאות בישול מטריפות חושים, על טהרת הפירות האקזוטיים - שייתנו גם לילדים סיבה טובה לחגוג את ט"ו בשבט כהלכתו.
עוד ב"לגעת באוכל"
מבחר של יותר מ-35 סוגים שונים של פירות יבשים וטריים מכל רחבי העולם (המחירים נעים בין 8.90-2.90 ₪ ל100גרם), ליקר פירות יבשים המיוצר על פי מתכון משפחתי סודי העובר מדור לדור ומופק ביצור ביתי משובח (מחיר 69 ₪ ) ועוד מגוו קונפיטורות ומעדנים שהופכים את ט"ו בשבט לבלתי נשכח.
ההפנינג יתקיים בתאריכים 01-05/02/2007
"לגעת באוכל"
רח' הסדנא 4 (מתחם ACE), אזור התעשייה רעננה. טלפון: 09-7404474
וגם ב - רח' לישנסקי 9, מתחם חונים קונים, ראשון לציון. טלפון: 03-9520390
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים