מרכיבים:
400 גרם בצק עלים
חצי קילו קמח
ביצה
4 נקניקי קבנוס
אופן ההכנה:
חממו את התנור לחום של 200 מעלות.
רדדו את בצק העלים על משטח מקומח בגודל של 30X40.
חלקו את הבצק ל-4 מלבנים ארוכים.
טרפו את הביצה בקערה קטנה ובעזרת אצבע או מברשת מרחו את השוליים של כל מלבן.
שימו את נקניקי הקבנוס במרכז כל מלבן וגלגלו את הבצק מסביבם.
חתכו את גלילי הבצק שנוצרו בסכין באורכים הרצויים לכם.
על תבנית אפייה שימו נייר אפייה ועליו הניחו את הגלילים הקטנים, כאשר החלק הסגור כלפי מטה.
טבלו מברשת בביצה והברישו את החלק העליון של הגלילים.
אפו במשך 20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
הגישו חם... בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים