מתאים כמאכל ראשוני
מבשלים קוביות מ- 2-3 גזרים יחד עם קליפות מתפוז ולימון ומעט מים. מבשלים עד שהגזר מתרכך. טוחנים את הכול ביחד עם מיץ מהתפוז והלימון וצרור עלי פטרוזיליה.
כשהתינוקות גדלים אפשר להוסיף בהדרגה למרק: דלעת, בטטה, תפו"א, ארטישוק ירושלמי, בצל, עדשים כתומות וכו'.
ניתן להקפיא את המרק (ומרקים בכלל) במגש קוביות קרח, ובכל פעם להפשיר קובייה או שתיים עד שהילד ממש אוכל כמות גדולה יותר.

פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים