, ספר מתכונים, מתכוני בשר, זמן הכנה רבע שעה, חתכו את הבצל דק והוסיפו לקערה בה שמתם את הבשר הטחון. ערבבו • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לקציצות בשר

מרכיבים:

500 גרם בשר טחון

כוס סולת

בצל גדול

כפית מלח

כפית פלפל

לרוטב:

קופסת עגבניות מרוסקות

כפית מלח

כפית פפריקה

½ כפית סוכר

כף אבקת מרק עוף

5 שיני שום

 

אופן ההכנה:

חתכו את הבצל דק והוסיפו לקערה בה שמתם את הבשר הטחון. ערבבו.

הוסיפו את המלח, הפלפל והסולת. המשיכו לערבב עד לקבלת עיסה אחידה.

מהתערובת שנוצרה הכינו 15 קציצות עם הידיים.

חממו שמן במחבת וטגנו את הקציצות מעט עד שהן נעשות שחומות.

לרוטב:

כתשו את שיני השום וטגנו בסיר גדול עם שמן (אפשר להוסיף מעט מים כדי שהשום לא ייחרך).

כשהשום נעשה מוזהב (והמטבח מתמלא בריחות נפלאים...) שפכו לסיר את העגבניות המרוסקות.

הביאו לרתיחה.

תבלו בתבלינים השונים. הוסיפו את הקציצות.

בשלו במשך שעה על אש בינונית.

הוציאו בזהירות...

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו