מרכיבים:
500 גרם בשר טחון
כוס סולת
בצל גדול
כפית מלח
כפית פלפל
לרוטב:
קופסת עגבניות מרוסקות
כפית מלח
כפית פפריקה
½ כפית סוכר
כף אבקת מרק עוף
5 שיני שום
אופן ההכנה:
חתכו את הבצל דק והוסיפו לקערה בה שמתם את הבשר הטחון. ערבבו.
הוסיפו את המלח, הפלפל והסולת. המשיכו לערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
מהתערובת שנוצרה הכינו 15 קציצות עם הידיים.
חממו שמן במחבת וטגנו את הקציצות מעט עד שהן נעשות שחומות.
לרוטב:
כתשו את שיני השום וטגנו בסיר גדול עם שמן (אפשר להוסיף מעט מים כדי שהשום לא ייחרך).
כשהשום נעשה מוזהב (והמטבח מתמלא בריחות נפלאים...) שפכו לסיר את העגבניות המרוסקות.
הביאו לרתיחה.
תבלו בתבלינים השונים. הוסיפו את הקציצות.
בשלו במשך שעה על אש בינונית.
הוציאו בזהירות...
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים