אירועים לילדים, מופעי ילדים באזור המרכז, אופרה לילדים, מקומות בילוי בתל אביב, איך שרים אופרה? איך מחממים את הקול? מהו מקצב? ומהו תפקידו של המנצח? במסגרת סדרת מופעי האופרה הפופולרית "שעת אופרה לילדים" יתקיים ביום שלישי, 27 בפברואר 2007, המופע "הבה נשיר אופרה", בביצוע זמרי האופרה סטודיו, בליווי פסנתר ובהנחייתו של מיכאל אייזנשטדט. • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

הבה נשירה אופרה

 

איך שרים אופרה? איך מחממים את הקול? מהו מקצב? ומהו תפקידו של המנצח? במסגרת סדרת מופעי האופרה הפופולרית "שעת אופרה לילדים" יתקיים ביום שלישי, 27 בפברואר 2007, המופע "הבה נשיר אופרה", בביצוע זמרי האופרה סטודיו, בליווי פסנתר ובהנחייתו של מיכאל אייזנשטדט.

 

זהו מופע אינטראקטיבי שבו לומדים הילדים ומתנסים באספקטים שונים של עולם האופרה: תפקידים באופרה, מרכיבים שונים בהפקה אופראית, מקצבים, דמויות, מהו תפקידו של המנצח באופרה וכמובן, איך שרים אופרה ואיך מחממים את הקול. הילדים מוזמנים לשאול את הזמרים שאלות ולנסות בעצמם לשיר כמו זמר אופרה.

 

מופעי "שעת אופה לילדים" מתקיימים באכסדרת בית האופרה, ומתאימים לילדים בגילאי 3 עד 8. הילדים ישובים על שטיחים כשהמבוגרים מסביבם על כסאות.

 

מחיר כרטיס: 25 ₪.

"שעת אופרה לילדים", 27 בפברואר 2007 בשעה 17:00

בית האופרה הישראלית

03-6927700

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 20/02/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו