אוכל, ילדים, מכון, אפייה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון ללחם קלוי

מרכיבים:

ביצה

¼ כוס חלב

כפית תמצית וניל

כף מרגרינה

2 פרוסות לחם

אופן ההכנה:

שברו את הביצה לתוך קערה בגודל בינוני וערבבו היטב.

הוסיפו את החלב ותמצית הווניל.

שימו את המרגרינה במחבת וחממו על אש בינונית עד שהמרגרינה מתחילה לבעבע.

טבלו את פרוסות הלחם בתערובת הביצה (וודאו שהפרוסות מכוסות לחלוטין).

טגנו את הלחם על המחבת במשך 5 דקות, עד שהצד התחתון הופך חום בהיר.

הפכו את הלחם בעזרת מרית וטגנו את הצד השני במשך 5 דקות נוספות.

העבירו את הלחם לצלחת בעזרת המרית. אפשר לפזר סוכר או למרוח דבש (או מה שבא לכם).

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו