מרכיבים:
ביצה
¼ כוס חלב
כפית תמצית וניל
כף מרגרינה
2 פרוסות לחם
אופן ההכנה:
שברו את הביצה לתוך קערה בגודל בינוני וערבבו היטב.
הוסיפו את החלב ותמצית הווניל.
שימו את המרגרינה במחבת וחממו על אש בינונית עד שהמרגרינה מתחילה לבעבע.
טבלו את פרוסות הלחם בתערובת הביצה (וודאו שהפרוסות מכוסות לחלוטין).
טגנו את הלחם על המחבת במשך 5 דקות, עד שהצד התחתון הופך חום בהיר.
הפכו את הלחם בעזרת מרית וטגנו את הצד השני במשך 5 דקות נוספות.
העבירו את הלחם לצלחת בעזרת המרית. אפשר לפזר סוכר או למרוח דבש (או מה שבא לכם).
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים