המרכיבים:
50 גרם גבינה מלוחה
כף קמח
ביצה
2 כפות גרגירי שומשום
אופן ההכנה:
גררו את הגבינה הצהובה במגררת לתוך קערה בינונית.
הוסיפו לקערה את הגבינה המלוחה והקמח וערבבו היטב.
טרפו את הביצה בקערה קטנה והוסיפו כף אחת מהביצה לתערובת הגבינות.
חממו את התנור ל-200 מעלות.
רדדו את בצק על משטח של 30X40.
חלקו את הבצק ל-6 ריבועים.
שימו כפית מתערובת הגבינות במרכז הריבוע.
קפלו את ריבועי הבצק בצורה הבאה – אחזו בעדינות באחת הפינות וקפלו אותה לעבר הפינה הנגדית לה, כך שתקבלו משולש.
טבלו מברשת בשארית הביצה הטרופה ומרחו את הצד העליון של המשולשים.
פזרו שומשום על המשולשים (השומשום ייצמד לביצה שמרחתם).
על תבנית אפייה שימו נייר אפייה ועליו הניחו את הבורקסים.
אפו במשך 20 דקות עד שהבצק מזהיב והבורקסים תופחים מעט.
הגישו חם... בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים