מרכיבים:
2 כפות שמן תירס
2 גבעולי בצל ירוק
כוס גרגירי תירס
ליטר ציר ירקות או עוף
מלח ופלפל לבן
שמן שומשום
אופן ההכנה:
שמים סיר גדול עם שמן התירס.
חותכים את החלק הלבן של הבצל דק וטגנו קלות בסיר (לא לזרוק את החלק הירוק של הבצל! אנחנו צריכים אותו).מוסיפים
תוך כדי הבישול מתבלים במלח ופלפל ואז מוסיפים את הגבעולים הירוקים של הבצל כשהם חתוכים דק דק.
מורידים מהכיריים וזילפו מעט שמן שומשום.
הגישו מיד.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים