מתכון, אוכל, ספר מתכונים, ילדים, מרקים, הורים, מטבח, תירס • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק תירס

מרכיבים:

2 כפות שמן תירס

2 גבעולי בצל ירוק

500 גרם גרגירי תירס כתושים

כוס גרגירי תירס

ליטר ציר ירקות או עוף

מלח ופלפל לבן

שמן שומשום

אופן ההכנה:

שמים סיר גדול עם שמן התירס.

חותכים את החלק הלבן של הבצל דק וטגנו קלות בסיר (לא לזרוק את החלק הירוק של הבצל! אנחנו צריכים אותו).מוסיפים את שני סוגי התירס ואת הציר ובשלו כ-15 דקות.

תוך כדי הבישול מתבלים במלח ופלפל ואז מוסיפים את הגבעולים הירוקים של הבצל כשהם חתוכים דק דק.

מורידים מהכיריים וזילפו מעט שמן שומשום.

הגישו מיד.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו