מרכיבים:
בצל
5 כפות שמן זית
3 שיני שום
כפית מלח
½ כפית פלפל
כוס אורז
אופן ההכנה
קצצו את הבצל והשום דק דק.
חממו בסיר גדול את שמן הזית.
טגנו את הבצל והשום עד שהבצל מזהיב.
הוסיפו את העגבניות החתוכות וערבבו.
הוסיפו 7 כוסות מים רותחים והביאו לרתיחה. בשלו כ-15 דקות.
מעכו בעזרת מוט בלנדר את העגבניות למחית חלקה.
שטפו את האורז היטב והוסיפו אותו לסיר. הביאו לרתיחה.
הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה במשך ½ שעה.
הסירו מהאש וחכו מעט לפני ההגשה. בכל מקרה שווה לבדוק את הטעם ולתבל בהתאם.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים