אוכל, ספר מתכונים, בישול, מרקים, ליגדול, מטבח, בצל, ילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק עגבניום ואורז

מרכיבים:

בצל

5 כפות שמן זית

3 שיני שום

800 גרם עגבניות חתוכות

כפית מלח

½ כפית פלפל

כוס אורז

 

אופן ההכנה

קצצו את הבצל והשום דק דק.

חממו בסיר גדול את שמן הזית.

טגנו את הבצל והשום עד שהבצל מזהיב.

הוסיפו את העגבניות החתוכות וערבבו.

הוסיפו 7 כוסות מים רותחים והביאו לרתיחה. בשלו כ-15 דקות.

מעכו בעזרת מוט בלנדר את העגבניות למחית חלקה.

שטפו את האורז היטב והוסיפו אותו לסיר. הביאו לרתיחה.

הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה במשך ½ שעה.

הסירו מהאש וחכו מעט לפני ההגשה. בכל מקרה שווה לבדוק את הטעם ולתבל בהתאם.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו