מרכיבים:
700 גרם ברוקולי
צרור פטרוזיליה
תפוח אדמה
בצל
4 שיני שום
כף חמאה
כף אבקת מרק עוף
כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
6 כוסות מים
½ כוס חלב
אופן ההכנה:
קלפו את תפוח האדמה.
קלפו את הבצל וחתכו אותו לשניים.
קלפו את שיני השום.
שטפו או כל הירקות היטב.
הכניסו את כל המרכיבים מלבד לחלב לסיר עמוק ובשלו עד שהברוקולי ותפוח האדמה מתרככים.
מעכו את הכול עם מועך והוסיפו את החלב.
הביאו לרתיחה והגישו.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים