מרכיבים:
2 ביצים קשות
בצל קטן
4 מלפפונים חמוצים
כוס אפונה וגזר (משימורים)
4 כפות מיונז
½ כפית מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
שטפו היטב את תפוחי האדמה (לא צריך לקלף).
שימו בסיר, כסו במים, וחממו על הכיריים עד לרתיחה.
בשלו כ-20 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה מתרככים (אפשר לנעוץ מזלג כדי לוודא).
הורידו את הסיר מהאש, הוציאו את תפוחי האדמה (בזהירות, חם!) והעבירו אותם לקערה גדולה.
שטפו את תפוחי האדמה מתחת לברז והסירו את הקליפה.
חיתכו לקוביות על קרש חיתוך.
קלפו את הביצים הקשות וחיתכו לחתיכות קטנות. שימו בקערה גדולה.
קלפו את הבצל וחיתכו לחתיכות קטנות. הוסיפו לקערה.
חיתכו את המלפפונים והוסיפו לקערה.
הוסיפו את האפונה, הגזר והמיונז ותבלו במלח ופלפל.
ערבבו בעדינות עם כף עת עד שכל הסלט ספוג במיונז.
רצוי לקרר. ולהגיש
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים