אוכל, ילדים, סלטים, כרוב, ירקות, ספר מתכונים, ליגדול • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסלט כרוב מתוק

מרכיבים:

ראש כרוב

3 כפות שמן זית

3 כפות חומץ

3 כפות סויה

3 כפות סוכר

         3 גרעיני חמניות

צנוברים

אופן ההכנה:

פרסו את הכרוב לרצועות דקות. אדו אותו בסיר.

ערבבו את כל חומרי הרוטב (מלבד גרעיני החמניות והצנוברים) בקערה.

העבירו את הרוטב עלהכרוב..

המתינו לפחות שעתיים לפני ההגשה, כדי שהרוטב ייספג כמו שצריך.

פזרו את הגרעינים ואת הצנוברים על הסלט לפני ההגשה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו