חומרים:
6-8 בצלים גדולים
חבילת חמאה
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
כף קורנפלור
כפית מלח
כפית פלפל לבן
½ כפית אגוז מוסקט
½ כוס גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה:
חממו תנור מראש לחום של 180 מעלות.
קצצו את הבצל דק.
המיסו את החמאה בסיר.
טגנו את הבצל עד שהוא שקוף.
הורידו את הסיר מהאש והוסיפו את כל שאר המרכיבים, מלבד הגבינה הצהובה. ערבבו היטב.
שיפכו את התערובת לתבנית אפייה עמוקה.
אפו למשך ½ שעה.
הוציאו ופזרו את הגבינה המגוררת.
אפו לעוד כ-10 דקות עד שהגבינה ניתכת.
איך יודעים שהפשטידה מוכנה? – נועצים סכין שיוצאת יבשה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים