מרכיבים:
2 בצלים גדולים
כף אבקת מרק פטריות
3 ביצים
2 כפות חלב
קופסת שמנת חמוצה
כף חמאה
2 כפות שמן זית
כפית מלח
½ כפית פלפל
אופן ההכנה:
קצצו את הבצל דק.
חתכו את הפטריות (אפשר להשתמש בקופסאות שימורים של פטריות חתוכות).
גררו את גבינת הקצ'קבל.
חממו תנור מראש לחום של 180 מעלות.
חממו את שמן הזית והחמאה במחבת גדולה וטגנו עליהם את הבצל עד שהוא מעט מוזהב.
הוסיפו פטריות וטגנו במשך מספר דקות נוספות.
הוסיפו אבקת מרק פטריות, ערבבו היטב.
כבו את האש והניחו להצטנן למספר דקות.
ערבבו בקערה את שאר המרכיבים: ביצים, קצ'קבל, חלב, שמנת חמוצה, מלח ופלפל.
העבירו את הפטריות לתבנית פיירקס משומנת ושטחו אותן.
צקו את התערובת על הפטריות ושטחו.
הכניסו לתנור ואפו במשך 40 דקות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים