אוכל, מתכונים, ספר מתכונים, פשטידות, בצק, אפייה, בישול, אמא, מטבח • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפשטידת פטריות בלי בצק!

מרכיבים:

500 גרם פטריות

2 בצלים גדולים

כף אבקת מרק פטריות

3 ביצים

200 גרם גבינת קצ'קבל

2 כפות חלב

קופסת שמנת חמוצה

כף חמאה

2 כפות שמן זית

כפית מלח

½ כפית פלפל

אופן ההכנה:

קצצו את הבצל דק.

חתכו את הפטריות (אפשר להשתמש בקופסאות שימורים של פטריות חתוכות).

גררו את גבינת הקצ'קבל.

חממו תנור מראש לחום של 180 מעלות.

חממו את שמן הזית והחמאה במחבת גדולה וטגנו עליהם את הבצל עד שהוא מעט מוזהב.

הוסיפו פטריות וטגנו במשך מספר דקות נוספות.

הוסיפו אבקת מרק פטריות, ערבבו היטב.

כבו את האש והניחו להצטנן למספר דקות.

ערבבו בקערה את שאר המרכיבים: ביצים, קצ'קבל, חלב, שמנת חמוצה, מלח ופלפל.

העבירו את הפטריות לתבנית פיירקס משומנת ושטחו אותן.

צקו את התערובת על הפטריות ושטחו.

הכניסו לתנור ואפו במשך 40 דקות.

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו