מרכיבים:
5 תפוחי אדמה גדולים
5 ביצים
כף קמח
כפית שמן
כפית מלח
½ כפית פלפל
אופן ההכנה:
שימו את תפוחי האדמה (עם הקליפה) בסיר גדול וכסו אותם במים. בשלו 15-20 דקות עד שהתפוחים רכים (לבדוק עם מזלג).
קלפו ומעכו בקערה עם מועך או עם מזלג.
הפרידו את החלמונים והחלבונים (עושים חתך במרכז הביצה, שוברים אותה לשני חצאים ומעבירים את החלמון מחצי לחצי, מעל קערית, עד שכל החלבון זולג לקערית והחלבון נשאר לנו בתוך אחד מחצאי הקליפה).
הוסיפו את החלמונים, הקמח, השמן, המלח והפלפל למחית תפוחי האדמה וערבבו היטב.
הקציפו את החלבונים והוסיפו אותם. ערבבו.
צקו את התערובת לתבנית פיירקס משומנת ואפו בחום בינוני במשך כ-40 דקות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים