מרכיבים:
¾ חבילת חמאה
10 כפות קמח
3 כוסות חלב
כוס גבינה צהובה מגוררת
כפית מלח
½ כפית פלפל לבן
אופן ההכנה:
בשלו את המקרוני במים מומלחים קלות. סננו והחזירו לסיר.
הוסיפו ½ מכמות החמאה וערבבו.
בסיר קטן נפרד חממו את החמאה ואז הוסיפו את הקמח. בחשו במשך מספר שניות על אש נמוכה.
הוסיפו את החלב והמשיכו לבחוש עד לקבלת תערובת חלקה.
הוסיפו את התבלינים והמשיכו לבחוש במשך 5 דקות.
שימו שכבה מהמקרוני בתבנית פיירקס משומנת ועליה מחצית מהגבינה המגוררת.
שימו שכבה נוספת של המקרוני ועליה את המחצית הנוספת של הגבינה המגוררת.
שימו שכבה שלישית ואחרונה של מקרוני ועליה פזרו באופן אחיד את תערובת החלב.
אפשר לפזר מעל עוד מעט גבינה מגוררת אם נשאר.
אפו בתנור בחום גבוה (200 מעלות) במשך כחצי שעה.
להוציא בזהירות...
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים