מרכיבים:
½ גביע אשל
כפית מלח
ביצה
כף שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
הכנת הבצק:
בקערה גדולה לושו מעט את הקמח, המרגרינה, האשל והמלח.
הניחו את הבצק שנוצר לקירור של שעה במקרר.
לאחר שעה...
רדדו ½ מכמות הבצק ורפדו בעזרתה תבנית עמוקה (כולל את הדפנות).
ערבבו בקערה את הברוקולי, הגבינה המלוחה, הביצה והשמיר.
פזרו את התערובת בצורה אחידה על הבצק.
רדדו 1/3 מכמות הבצק שנשאר וחתכו עיגול ממרכזה. את הטבעת שנותרה שימו על התערובת בתבנית.
אפו בחום של 180 מעלות במשך ½ שעה.
בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים