אוכל, ילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפשטידת ברוקולי

מרכיבים:

300 גרם קמח תופח

200 גרם מרגרינה

½ גביע אשל

כפית מלח

200 גרם ברוקולי מבושל ומפורק

200 גרם גבינה מלוחה

ביצה

כף שמיר קצוץ

 

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

בקערה גדולה לושו מעט את הקמח, המרגרינה, האשל והמלח.

הניחו את הבצק שנוצר לקירור של שעה במקרר.

לאחר שעה...

רדדו ½ מכמות הבצק ורפדו בעזרתה תבנית עמוקה (כולל את הדפנות).

ערבבו בקערה את הברוקולי, הגבינה המלוחה, הביצה והשמיר.

פזרו את התערובת בצורה אחידה על הבצק.

רדדו 1/3 מכמות הבצק שנשאר וחתכו עיגול ממרכזה. את הטבעת שנותרה שימו על התערובת בתבנית.

אפו בחום של 180 מעלות במשך ½ שעה.

בתיאבון!

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו