המתכון לסוכריות הליצנים באדיבות מיכל הירש, יופי של עוגות
מרכיבים ואופן הכנה:

חומרים לליצן אחד:
שיפוד או מקל ארטיק
30 ג"ר בצק סוכר בצבע גוף
20 ג"ר בצק סוכר בצבע ירוק
20 ג"ר בצק סוכר בצבע ורוד
טושים אכילים בצבעים שונים
אופן ההכנה:
מגלגלים את בצק הסוכר בצבע הגוף לכדור.

מרטיבים מעט במכחול ומים את ראש הליצן (היכן שנדביק את השערות).
מכינים שיער ורוד/ כתום – ניתן להכין נקניקים דקים לשיער חלק או נקניקים דקים ומפותלים לשיער מתולתל. מדביקים את השיער לראש הליצן.


מכינים כובע - מכינים מהבצק צורה של קונוס ומדביקים אותו, שוב, בעזרת מעט מים לראש הליצן. את הכובעים ניתן לעטר בסוכריות או ברויאל אייסינג.
מחכים מעט שפני הליצן יתייבשו ומוסיפים עיניים, אף ופה בעזרת טושים אכילים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים