מתכון לנשיקות מתוקות, קינוח שילדים אוהבים במיוחד
באדיבות מיכל הירש
חומרים למתכון:
4 חלבונים
1.5 כוסות סוכר
התמונה באדיבות מיכל הירש
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים לקצף יציב, מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף קשה. מעבירים את הקצף לשק זילוף ומזליפים בצורת שושנה או כל צורה אחרת שרוצים. מקשטים בסוכריות צבעוניות, עדשים או קוקוס צבעוני. מעבירים לתנור שחומם מראש למאה מעלות ואופים כשעתיים. שומרים בקופסא אטומה.
ספר מתכונים לילדים
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים