ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, עוגות, עוגיות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפבלובה

חומרים

מרנג צרפתי

קצפת, פודינג , מוס שוקולד או כל קרם אהוב אחר.

לעיטור - פירות חתוכים, שבבי שוקולד, שבבי אגוזים, קוקוס – שוב תלוי במילוי הנבחר

הכנה

מזלפים על תבנית עיגולי מרנג בקוטר של 6 ס"מ. מזלפים "דפנות" לעיגולים, לקבלת כוסות עם דופן נמוכה. אופים בחום של 100 מעלות כשעתיים.

ממלאים עם כפית בקרם הרצוי ומעטרים. רצוי למלא סמוך לזמן ההגשה בכדי שהמרנג לא יספוג לחות ויתרכך.

רעיונות למילוי:

קצפת מתוקה

קצפת עם שדרוגים – נס קפה עם ליקר נס קפה, ולעיטור פולי קפה.

                              קצפת עם שבבי שוקולד

הכתבה נוצרה בתאריך : 28/03/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו