חומרים
מרנג צרפתי
קצפת, פודינג , מוס שוקולד או כל קרם אהוב אחר.
לעיטור - פירות חתוכים, שבבי שוקולד, שבבי אגוזים, קוקוס – שוב תלוי במילוי הנבחר
הכנה
מזלפים על תבנית עיגולי מרנג בקוטר של
ממלאים עם כפית בקרם הרצוי ומעטרים. רצוי למלא סמוך לזמן ההגשה בכדי שהמרנג לא יספוג לחות ויתרכך.
רעיונות למילוי:
קצפת מתוקה
קצפת עם שדרוגים – נס קפה עם ליקר נס קפה, ולעיטור פולי קפה.
קצפת עם שבבי שוקולד
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים