באדיבות השף עמית בן טוב

החומרים:
תבנית טארט מס' 26 גובה 2.5
גרידה מחצי לימון
לבצק הפריך-
לציפוי:
ג'לי פירות שקוף
אופן הכנה:
להכין קלתית בתבנית הטארט:
מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.
מרדדים את הבצק לעובי ס"מ מעבירים לתבנית טארט מס' 26 ואופים אפייה מוקדמת של 70% בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.
בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית עד המסת הסוכר. יוצקים את מלית הגבינות על הקלתית האפויה.
אופים בחום של 160 מעלות במשך 7 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל- 140 מעלות לכ- 10 דקות נוספות עד התייצבות המסה. מצננים.
חותכים לפרוסות מבחר מפירות העונה או לחילופין תותים. מסדרים על טארט הגבינות ומצפים בג'לי פירות שקוף (להשיג בכל חנות קונדיטוריה).
מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.
ניתן לקשט באבקת סוכר ורוטב שוקולד לבן.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים