מתכון לטארט תותים וגבינה, מתכוני תותים לילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטארט תותים וגבינה

באדיבות השף עמית בן טוב

 

 

 

החומרים:

תבנית טארט מס' 26 גובה 2.5

 למלית גבינה-

350 גרם שמנת 30% או מסקרפונה

225 גרם שמנת מתוקה

90 גרם סוכר

150 גרם ביצים

גרידה מחצי לימון

לבצק הפריך-

180 גרם אבקת סוכר

630 גרם קמח

350 גרם חמאה

100 גרם ביצים

לציפוי:

ג'לי פירות שקוף

 

אופן הכנה:

להכין קלתית בתבנית הטארט:

מכניסים את כל חומרי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה.

מרדדים את הבצק לעובי ס"מ  מעבירים לתבנית טארט מס' 26 ואופים אפייה מוקדמת של 70%  בחום של 180 מעלות למשך 9 דקות לערך. מצננים היטב.

בקערה מערבבים את כל מרכיבי המלית עד המסת הסוכר. יוצקים את מלית הגבינות על הקלתית האפויה.

אופים בחום של 160 מעלות במשך 7 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל- 140 מעלות לכ- 10 דקות נוספות עד התייצבות המסה. מצננים.

חותכים לפרוסות מבחר מפירות העונה או לחילופין תותים. מסדרים על טארט הגבינות ומצפים בג'לי פירות שקוף (להשיג בכל חנות קונדיטוריה).

מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפני הגשה.

ניתן לקשט באבקת סוכר ורוטב שוקולד לבן.

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 14/05/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו