מרכיבים:
1 שקית פסטה לורנצו טרייה רביולי סיציליאני במילוי גבינה וטפנד זיתים
אופן הכנת הרביולי:
מרתיחים כ – 8 כוסות מים ל –
המצרכים הדרושים לרוטב:
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
כף פטרוזיליה קצוצה
1 כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה במחבת, ומטגנים קלות את השקדים עד להזהבה. מוסיפים את הפלפלים והיין ומרתיחים קלות. מכניסים למחבת את הפסטה המבושלת ומקשטים בעלי פטרוזיליה.
המלצת היינן:
מנה עשירת מרקם זו, המכילה גם מרקם חמאתי ברור, שקדים ויין, היא דוגמא נפלאה לשימור הגישה המסורתית משהו בדבר התאמתו של יין לבן יבש למנות פסטה בעלות מרקם חמאתי, או שמכילות בעצמן יין לבן.
יש לזכור כי שמנת או חמאה יוצרים מרקם עשיר בחיך ולכן יין לבן יבש, בעל חומציות פריכה גבוהה יחסית, עשוי לשטוף את כל השאריות השומניות או החלביות מהחיך שלנו, ובכך מתאים באופן עקרוני למנות מוקרמות, או שהוכנו עם חמאה.
היין: בחרו לכם יין לבן יבש עדיף יין העשוי מזן השרדונה האציל כמו שרדונה סינגל מסדרת מרום גליל האיכותית "של סגל".
יין השרדונה בסדרה זו, מקורו בענבים שנבצרו בכרמים הגבוהים של הגליל העליון. היין מצטיין ניחוחות טריים של
אבל גם ניחוחות קלויים שמקורם בחבית. היין יתאים להפליא לניחוח השקדים המוספים לתבשיל.
מומלץ להשתמש באותו היין אותו אתם מתכוונים לשתות, גם בבישול מנה זו.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים