, ילדים, משפחה, מתכונים, מתכון ל, מתכוני ילדים, מתכוני משפחה, לגדול, גבינות, פסטות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטורטליני גבינה מעושנת מוגשת עם רוטב אגוזי מלך

מרכיבים:

1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני טוסקני במילוי גבינה מעושנת.

אופן הכנת הטורטליני:

מרתיחים כ – 12 כוסות מים ל – 600 גרם פסטה. מרוקנים את הפסטה למים הרותחים. מוסיפים 2 כפיות מלח. לבשל כדקה. לסנן את הפסטה (אין צורך לשטוף).

המצרכים הדרושים לרוטב:

150 גרם אגוזי מלך

2 כפות פרמזן

2 כפות שמן זית

50 גרם חמאה

1 שמנת מתוקה יטבתה

מלח ופלפל

אופן הכנת הרוטב:

יוצקים שמן זית וחמאה למחבת, מוסיפים את האגוזים ומקפיצים עד להזהבה. מוסיפים את השמנת המתוקה מתבלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים ביחד, מפזרים את הפרמזן ומגישים.

ההמלצה שלנו:

גם במנה זו המרקם הקובע הוא של השמנת המתוקה והחמאה המוסיפים עושר וכובד למנה. כניסתו ל"משחק" של שמן הזית מביאה להדגשה של ארומות המנה. עדיין, כל שף מתחיל יכול לראות במו עיניו כי המרכיב הדומיננטי הקובע הוא השמנת המתוקה, כזאת הדומיננטית במרקמה ובערכה הקלורי המחייבת שוב בחינתו של יין לבן דוגמת השרדונה סינגל של מרום גליל.

הכתבה נוצרה בתאריך : 14/05/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו