מרכיבים:
1 שקית פסטה לורנצו טרייה טורטליני טוסקני במילוי גבינה מעושנת.
אופן הכנת הטורטליני:
מרתיחים כ – 12 כוסות מים ל –
המצרכים הדרושים לרוטב:
2 כפות פרמזן
2 כפות שמן זית
1 שמנת מתוקה יטבתה
מלח ופלפל
אופן הכנת הרוטב:
יוצקים שמן זית וחמאה למחבת, מוסיפים את האגוזים ומקפיצים עד להזהבה. מוסיפים את השמנת המתוקה מתבלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה המבושלת מערבבים ביחד, מפזרים את הפרמזן ומגישים.
ההמלצה שלנו:
גם במנה זו המרקם הקובע הוא של השמנת המתוקה והחמאה המוסיפים עושר וכובד למנה. כניסתו ל"משחק" של שמן הזית מביאה להדגשה של ארומות המנה. עדיין, כל שף מתחיל יכול לראות במו עיניו כי המרכיב הדומיננטי הקובע הוא השמנת המתוקה, כזאת הדומיננטית במרקמה ובערכה הקלורי המחייבת שוב בחינתו של יין לבן דוגמת השרדונה סינגל של מרום גליל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים