, מתכוני בשר, מתכונים שילדים אוהבים, מתאבן נפלא לארוחת צהריים שאפשר לאכול בידיים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לרול דרוזי

באדיבות מסעדת לחם יין

 

מרכיבים:

למלית-

140 גרם שפונדרה

140 גרם שייטל

140 גרם כבש פלדה

60 גרם בצל

20 גרם שום פרוס

100 גרם חציל

0.6 גרם מלח

0.15 גרם פלפל

2 גרם בהרט

20 גרם צנוברים קלויים

2 פיתות דרוזיות

 

אופן הכנה:

את כל מרכיבי הבשר טוחנים יחד במטחנת בשר.

חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם השום עד להזהבה. את הבשר שטחנו מוסיפים למחבת וממשיכים  לטגן ל- 10 דקות נוספות. במקביל מקלפים את החציל וחותכים לקוביות. מטגנים בנפרד בשמן עמוק. כשהחציל מקבל צבע שחום מוסיפים אותו לתערובת וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות. מתבלים  (במלח, פלפל ובהרט) מערבבים טועמים ומשלימים תיבול. מוסיפים צנוברים למשך 20 שניות נוספות. מקררים.  

את הפיתה חותכים ל- 6 סלייסים (משולשים). מניחים את המלית במרכז הסלייס. (30 גרם בערך מילוי לכל חתיכה) מגלגלים מהקצה הדק עד לקצה הרחב של הפיתה. סוגרים היטב ומגישים לצד טחינה.

 

לחם יין-דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד- מונסון. 03-6321793. שעות פעילות: א'-ה'- 08:00-02:00, ו'- 08:00-15:00, מוצ"ש- 02:00.

הכתבה נוצרה בתאריך : 24/07/2007
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו