באדיבות מסעדת לחם יין

מרכיבים:
למלית-
2 פיתות דרוזיות
אופן הכנה:
את כל מרכיבי הבשר טוחנים יחד במטחנת בשר.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם השום עד להזהבה. את הבשר שטחנו מוסיפים למחבת וממשיכים לטגן ל- 10 דקות נוספות. במקביל מקלפים את החציל וחותכים לקוביות. מטגנים בנפרד בשמן עמוק. כשהחציל מקבל צבע שחום מוסיפים אותו לתערובת וממשיכים לטגן 10 דקות נוספות. מתבלים (במלח, פלפל ובהרט) מערבבים טועמים ומשלימים תיבול. מוסיפים צנוברים למשך 20 שניות נוספות. מקררים.
את הפיתה חותכים ל- 6 סלייסים (משולשים). מניחים את המלית במרכז הסלייס. (
לחם יין-דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד- מונסון. 03-6321793. שעות פעילות: א'-ה'- 08:00-02:00, ו'- 08:00-15:00, מוצ"ש- 02:00.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים